Lalekent li Olmak Bir Ayrıcalıktır. - 22 Ekim 2017, Pazar Google+

30 Temmuz 2015
2.516 kez görüntülendi

LALEKENT SİTESİ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TUTANAĞIDIR

Görüntü 1 (7-30-2015 12-37 PM)

TOPLANTI TARİHİ: 26.07.2015

KARAR NO: 12

Site genel kurulu belirlenen gün ve saatte sitemize ait amfi tiyatroda toplanmak üzere site yönetimince hazırlıklar yapılmış ve saat 18.00’de hazirun listesi imzaya açılmıştır. Saat 18.30’da site yönetimince yasal çoğunluğun hazır olup olmadığı kontrol edilerek 192 (yüzdoksaniki) imzanın atılmış olduğunun öğrenilmesi üzerine site başkanınca oturum açılmıştır. Ayrıca genel kurul tutanağının imzalanması için divan heyetine yetki verilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

Madde 1: Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimiz için 1dakikalık saygı duruşu yapılmıştır.

Madde 2: Divan heyetinin teşkili için tek liste teklif edilmiş ve aşağıdaki heyet oy birliği ile divan kuruluna seçilmiştir;

• Muzaffer Erdoğan           (Divan Başkanı)
  • T.Serkan Şen                      (Kâtip Üye)
  • H.Hakan Öğütcü               (Kâtip Üye)

Madde 3: 01.07.2014 ile 30.06.2015 dönemini kapsayan gelir-gider tablosunun takdimi ve faaliyet raporunun okunması site yönetim kurulu başkanı Engin Ünlüer tarafından yapılmıştır. Faaliyet raporu hakkında site sakinlerimizden; Nejdet Balta, Aysel Eralp, Mustafa Çaylan, Nuray Durmuş, Fikret Oran, Erol Alan, Meltem Pul, Muzaffer Çalış, Cenk Uğur, Göknil Ilgaz, Emine Altunbek söz alarak fikirlerini beyan etmişlerdir.

Madde 4: Denetim Kurulu raporu denetim kurulu üyesi Ömer Dilibal tarafından okunarak genel kurul bilgilendirilmiştir.

Madde 5: Yönetim kurulu çalışma raporu ile gelir-gider tablosu ve denetim kurulu raporu görüşülerek oy birliği ile ibra edilmiştir.

Madde 6: Yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimine geçilmiştir. Seçime üç asil, üç yedek üye teklif edilmiş, yapılan oylama sonucu aşağıdaki liste oy birliği ile kabul edilmiştir.

YÖNETİM ASİL ÜYELİĞİNE SEÇİLENLER:                                  YEDEK ÜYELİĞE SEÇİLENLER:

1. ENGİN ÜNLÜER (Yön.Kr.Bşk)
  2. ATİLA ERÇETİN
  3. MİTHAT TUTKUN
  4. GÜNAY GENCER
  5. NURSEL BALCI
  6. HAYATİ BİRDEN

Madde 7: Denetim kurulu asil ve yedek üye seçimine geçilmiştir. Bu seçimde iki ayrı liste divana sunulmuştur.

• Birinci liste: Mustafa Çaylan ve Ömer Dilibal asil, Veli Özat ve İsmail Özen yedek üyeliğe aday gösterilmiştir. Bu liste 74 (yetmiş dört) geçerli oy almıştır.
  • İkinci liste: Tekin Günsan ve Mehmet Arıcı asil, İlyas Duman ve Macide Metin yedek üyeliğe aday gösterilmiştir. Bu liste 95 (doksan beş) geçerli oy almıştır. Oy çokluğu ile ikinci liste kabul edilmiştir.

Madde 8: Huzur haklarının görüşülmesi genel kurula sunulan yönetim kurulu başkanlığına 1000 (bin) TL, başkan yardımcılığına ve muhasip üyeliğine 700 (yediyüz) TL ve denetim kurulu üyeliğine 300 (üçyüz) TL teklif edilmiştir. Yapılan oylama sonucunda oy çokluğuyla kabul edilmiştir.

Madde 9: Ecrimisil konusunda genel kurula gelişmeler hakkında yönetim kurulu başkanı Engin Ünlüer bilgi vermiş ve 2013 ve-2014 yılları ile 29.06.2015 tarihine kadar tahakkuk eden 9210 TL’nin (dokuz bin ikiyüz on) %35 indirimli olarak defaten ödenmesini teklif etmiştir. Bu madde üzerinde; Mustafa Çaylan, Ömer Dilibal, Muzaffer Çalış, Selahattin Terzi, Zübeyde Kocaman, Enver Tuğcu fikirlerini sunmuşlardır. Bu fikirler sonucunda mevcut davaların takip edilmesi, dava açma hakkı saklı kalmak kaydı ile ecrimisil bedelinin tamamının ödenmesi ve konunun site yönetimi tarafından takip edilmesi oy çokluğu ile kabul edilmiştir.

Madde 10: Çöp toplama aracının durumu hakkında; Fikret Oran, Selahattin Terzi söz hakkı almışlardır. Daha sonra aracın korunaklı bir şekilde kalmasına ve periyodik bakımları yapılarak elde tutulmasına oy çokluğu ile karar verilmiştir.

Madde 11: Sahilde duba, şezlong ve iskele kurulması genel kurulda görüşülmüş ve bu konuda gereğinin yapılması için yönetim kuruluna oy çokluğuyla yetki verilmiştir.

Madde 12: Kıdem tazminatı için vadeli hesaba her yıl personel ücretlerinin son aylık (net toplam tutarında) para aktarılmasına oy çokluğuyla karar verilmiştir.

Madde 13: Evini kısa süreli olarak kiraya verenlerden 2015 yılı için elektrik ücretinin %50 zamlı alınması ve 2016 yılından itibaren yönetim planında yazılanların tam olarak uygulanması oy çokluğu ile kararlaştırılmış, yönetim kuruluna takip yetkisi verilmiştir.

Madde 14: Vadesinde ödenmeyen aidat ve ek ödemelerin aylık %5 gecikme zamlı tahsil edilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

Madde 15: Yüzme havuzunun 20 Haziran – 30 Eylül tarihleri arasında 09:00-20:00 saatleri arasında faaliyet göstermesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

Madde 16: 01.07.2015-30.06.2016 dönemine ait tahmini bütçenin ve yatırım planının okunmasının ardından oylama yapılmış, yapılan oylamada aylık aidatın 100TL (yüz) olması, gerektiğinde harcama kalemleri arasında aktarma yapılabilmesi oy çokluğuyla kabul edilmiştir.

Madde 17: Dilek ve temenniler bölümünde; havuz için deniz suyunda çalışabilen temizleme robotu alınması, internet erişiminin iyileştirilmesi, genel site ve çocuk parkı aydınlatmasının iyileştirilmesi konularında gerekenin yapılması için yönetim kuruluna yetki verilmiştir.

Divan heyeti olarak biz de genel kurulun üyelerimize ve sitemize hayırlı olmasını diler, yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Muzaffer Erdoğan

Divan Başkanı

T.Serkan Şen

Kâtip Üye

H.Hakan Öğütcü

Kâtip Üye

Görüntü 1 (7-30-2015 12-45 PM)

Lalekentli Reklam

1. KAFSINKAF KAFSINKAF diyor ki:

SONUC RAPORUNDA SOZ ALAN 11 KISININ FAALIYET RAPORUNA ILISKIN SORU, GORUS VE DEGERLENDIRMELERI ILE YONETIMIN CEVAPLARI BELIRTILMEMIS.
    2012 YILINDA MUGLA ILININ BUYUKSEHIR ILAN EDILMESI SONUCU BOZBUK KOYUNUN MAHALLEYE DONUSTURULMESIYLE SITENIN HER KONUTUNUN SU VE ELEKTRIK ABONESI YAPILMASINA ILISKIN YONETIMIN BIR HAZIRLIGI VAR MIDIR?
    ELEKTRIK KESILMELERINDE DEVRE DISI KALAN HIDROFOR NEDENIYLE SUYUN AKMAMASI NORMALKEN ELEKTRIK VARKEN SIK SIK SU AZALMASI/KESILMESI NEDENDIR?
    SITE GIRISINDE “SURUCU BELGESIZ ARAC KULLANILMAMASI” UYARISINA RAGMEN PERSONELIN, MARKET VE PIDE FIRINI ELEMANLARININ EHLIYET DURUMLARI KULLANDIKLARI ARAC VE/VEYA IS MAKINASI ILE UYUMLU MUDUR?
    GENEL KURUL BILDIRISINDE GUNDEM OLARAK BELIRTILEN TUM KONULARA YER VERILMIS MIDIR?

2. KAFSINKAF KAFSINKAF diyor ki:

09 AGUSTOS 2015 SABAHI DA ELEKTRIK MEVCUT OLMASINA RAGMEN NE YAZIK KI MUSLUKLARDAN ZERRE SU AKMIYOR. ONCELERI DE MUTEADDIT DEFA MEYDANA GELMIS OLAN BU DURUMA RADIKAL BIR COZUM BULUNMAMASINI CIDDI BIR YONETIM ZAFIYETI OLARAK DEGERLENDIRIYORUM.

3. KAFSINKAF KAFSINKAF diyor ki:

SAAT 11.45 HALA BIR DAMLA SU YOK, NEDEN?