Lalekent li Olmak Bir Ayrıcalıktır. - 22 Ekim 2017, Pazar Google+

LALEKENT SİTESİ 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TUTANAĞI

TOPLANTI TARİHİ  : 26.07.2017

KARAR NO                : 14

Site Genel Kurulu belirlenen gün ve saatte sitemize ait Amfitiyatro’da toplanmak üzere Site Yönetimince hazırlıklar yapılmış ve saat 19:00’da Hazirun Listesi imzaya açılmıştır.

Saat 19:30’da yasal çoğunluğun hazır olup olmadığı kontrol edilerek 221 üye imzasının atılmış olduğunun öğrenilmiş olması üzerine Site Başkanı Engin ÜNLÜER tarafından oturum açılmıştır.

MADDE-1 : Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Tüm Şehitlerimiz için saygı duruşu yapılmıştır.

MADDE-2 : Divan Heyetinin teşkili için tek liste teklif edilmiş olup aşağıdaki isimleri verilen üyeler oy birliği ile Divan Kuruluna seçilmişlerdir.

-        Fikret ORAN

-        Muhsin Fünun ÖCAL

-        Emin ÖZTÜRK

Ayrıca Genel Kurul tutanağının imzalanması için Divan Heyetine yetki verilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

MADDE-3 : 01 Temmuz 2016 – 30 Haziran 2017 dönemini kapsayan Gelir Gider tablosunun takdimi ve faaliyet raporunun okunması Site Yönetim Kurulu Başkanı Engin ÜNLÜER tarafından yapılmıştır.

MADDE-4 : Denetim Kurulu Raporu Tekin GÜNSAN tarafından takdim edildi.

MADDE-5 : Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ile Gelir Gider Tablosu ve Denetim Kurulu Raporu görüşmeye açıldı. Her iki rapor konusunda üyelerimizden; Necdet BALTA, Özcan KARAOĞLU, Zeki DEMİRER, Mustafa ÇAYLAN, Saadet GÜRSOY, Fikret DEMİR, Şenay YALAVAÇ, Mehmet UZUNLU, Ülkü UĞURBAŞ, Hikmet YÜKSELİCİ, Ahmet AYDOĞAN, Erol ETÇİOĞLU görüş ve düşüncelerini açıklamışlardır.

Üyelerimizin bu görüş ve düşüncelerine Yönetim Kurulu Başkanı Engin ÜNLÜER tarafından gerekli açıklamalar yapılmıştır.

Yönetim ve Denetim Kurullarının raporları oylamaya sunuldu. Her iki rapor oy çokluğu ile İBRA edildi.

MADDE-6 : Ecri Misil, elektrik ve su konusu ile ilgili gelişmeler hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Engin ÜNLÜER tarafından site sakinlerine gerekli bilgiler verildi.

MADDE-7 : Huzur Haklarının geçen yıl olduğu gibi, Başkan 1.000 TL (aylık), üyeler 750 TL (aylık), Denetim Kurulu üyeleri için 300 TL (aylık) aynı kalması oy çokluğu ile kabul edildi.

MADDE-8 : Yönetim Kurulunun Asil ve Yedek Üye Seçimine geçildi. Seçime 3 asil, 3 yedek üye teklif edildi. Yapılan oylama sonucu aşağıdaki isim oy birliği ile kabul edildi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ YEDEK ÜYELER
Korhan UL Fikret ÇALIŞKAN
Mehmet UZUNLU Oya AYDOĞAN
Günay GENÇER Kayahan YALAVAÇ

MADDE-9 : Denetim Kurulu Asil ve Yedek üye seçimine geçildi. Tek liste sunuldu. Yapılan oylama sonucunda oy çokluğu ile kabul edildi.

ASİL ÜYELER YEDEK ÜYELER
Tekin GÜNSAN Macide METİN
Hayati BİRDEN Aysun ULAŞ

MADDE-10 : Yüzme havuzunun 01 Temmuz -01 Eylül tarihler arasında sabah saat 09:00’dan akşam saat 20:00’ye kadar açık kalması oy çokluğu ile kabul edildi.

MADDE-11 : Üye aidatı aylık gecikme faizinin %5 olarak uygulanması oy çokluğu ile kabul edildi.

MADDE-12 : 01 Temmuz 2017 – 30 Haziran 2018 dönemine ait tahmini bütçenin ve yatırım planını okunması Engin ÜNLÜER tarafından yapılmıştır.

MADDE-13 : Üye Aidatlarının tespiti; Site Sakinleri tarafından üye aidatlarının 100 TL ve 120 TL olması konusunda iki öneri sunuldu. Yapılan oylama sonucunda üye aidatlarının aylık 120 TL olması oy çokluğu ile kabul edildi.

MADDE-14 : Yeni Yönetim Kuruluna hesaplar arasında aktarma ve harcama yetkisi verilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

MADDE-15 :   Dilek ve Temenniler;

-        Sitemize ait Market’ten kira alınmaması konusunda Mustafa ÇAYLAN ve Alpaslan ŞAHİN tarafından verilen teklif görüşmeye açıldı. Marketten Genel Kurul tarihinden itibaren kira alınmaması oy çokluğu ile kabul edildi.

-        Üyelerimizin Site Yönetim Planında yer alan maddelere riayet etmeleri konusunda çeşitli görüşler dile getirildi bu konularda Yeni Yönetim Kuruluna yardımcı olunması istenildi.

-        Sitemize ait çöp kamyonu ve Arazöz kamyonunun faaliyete geçirilmesi ve sitemiz çalışmalarında kullanılması önerilmiştir.

Divan Heyetimiz olarak bizde Genel Kurulun üyelerimize ve sitemize hayırlı olmasını temenni eder, yeni Yönetim Denetim Kurullarına görevlerinde başarılar dileriz.

Fikret ORAN

Emin ÖZTÜRK